Coruptia Ucide...in continuare

Daca mai aveam o farama de incredere in statul roman, aceasta s-a imprastiat in furtuna de ieri seara din Timisoara.
Nu poti sa te pui cu natura, dar poti sa faci lucrurile cu simt de raspundere, care sa reziste vantului sau altor intemperii.

Daca dai 55.000 de euro, fara licitatie, unei firme din familie doar ca sa vopseasca o structura de cateva tone iar in acte sa scrie Consolidare...se numeste coruptie. La fel si cand dai autorizatie de constructie pentru un acoperis de hartie in schimpul parandaratului in euro. Idem cand in loc sa tai arborii batrani iti bagi banii in conturile tale din banci tropicale.

Toate astea, poarta de intrare in Timisoara, acoperisurile proaste, copacii batrani, coruptia si nesimtirea autoritatilor au omorat oameni nevinovati...din nou!

Asadar, dragilor, suntem singuri, abandonati in furtuna, de un stat a carui unica grija nu e sa vegheze la siguranta noastra ci cum sa fure cat mai mult.
Oamenii mor in timp ce politicienii sunt iritati ca noi avem asteptari de la ei. "Asta e! Sa dam o lege sa nu mai bata vantul?", asa ne-a pus cu botul pe labe premierul cap-de-bou.

Trupul fara viata al militarului roman mort in Afghanistan e ramas acolo 3 zile pentru ca statul roman nu lucreaza in weekend si nu avea cine sa ii semneze actele pentru transportul in tara. Erou, erou, dar nu intram peste liberele functionarilor romani, e clar? Vineri ei au program pana la 2!
Daca esti curios Despre mine